Ga naar de inhoud

Hallo Wij zijn kbav dakkapellen,

wij maken en plaatsen dakkapellen en kunststof kozijnen en leveren deze voor een mooie kwaliteit prijs verhouding .

ook vervangen wij uw oude dakkapel,

Onze prefab dakkapellen worden binnen in de fabriek gemaakt. Wij geven op de gehele delen
2 jaar garantie, zowel op de fabricage als op de montage. Op
het kozijn gelden de garantie van onze leverancier. Deze garantie
vind u terug in de offerte.
De constructie van de dakkapel is volledig van hout en in elke
schuinte te verkrijgen. De afwerking van de dakkapel kunt u
bepalen. Gehele dakkapel wordt voorzien van isolatie.
Dakkapellen zijn verkrijgbaar in volledig kunststof, kunststof
kozijn met trespa .

Over het
algemeen bestaat er voor een dakkapel een levertijd van 10 tot 12
weken. Erg afhankelijk van de drukte. en van de externe leveranciers.

Vanaf:

zie prijslijst

Traditioneel:

Dit zijn dakkapellen die ter plaatsen gemaakt worden.

Traditionele Dakkapel kan in 1 tot 3 dag(en) gemaakt worden, enige nadeel is dat men erg afhankelijk is van het weer. Voordeel is wel dat er geen kraanwagen nodig is en dat je dus niet afhankelijk bent van de bereikbaarheid van een kraan. Soms laat ook de plaats van het dakkapel op een huis het niet toe om een dakkapel prefab te plaatsen. Namelijk als de schuinte de flauw wordt, of als het dakkapel rechtstreeks op de buitenmuur geplaatst moet worden. Of als men te maken heeft met een zadeldak en er 2 verschillende schuintes is het dakkapel komen.

Prefab:

Onze prefab dakkapellen worden binnen in de fabriek gemaakt . Wij geven op de gehele delen 2 jaar  garantie, zowel op de fabricage als op de montage. Op het kozijn gelden de garantie van onze leverancier. Deze garantie vind u terug in de offerte.

De constructie van de dakkapel is volledig van hout en in elke schuinte te verkrijgen. De afwerking van de dakkapel kunt u bepalen. Gehele dakkapel wordt voorzien van isolatie.  Dakkapellen zijn verkrijgbaar in volledig kunststof, kunststof kozijn met trespa . Over het algemeen bestaat er voor een dakkapel een levertijd van 8 tot 10 weken. Erg afhankelijk van de drukte

Dakkapellen met schuindak / sleepdakkapel:

Een dakkapel met een schuin dak vormt een eenheid met de rest van je woning. Dat komt eigenlijk doordat de dakpannen van de dakkapel hetzelfde zijn aan die van het dak. Als u op zoek bent naar extra leefruimte die goed is geïntegreerd in uw huis, is dit een goede keuze. Deze variant is iets duurder dan een dakkapel met een plat dak. Bovendien moet u voor een dakkapel met een schuin dak altijd een bouwvergunning aanvragen. Bij dakkapellen met schuin dak ligt de bovenrand van de dakkapel wat hoger op uw dak dan bij dakkapellen met plat dak. De dakkapel loopt dan schuin naar beneden af. Een dakkapel met schuin dak loopt dan vloeiender over in de rest van het dak.

Afwerking van een dakkapel of kozijn.

Hier bij werken we de binnen kant van het dakkapel af met gips en een vensterbank. Verder kunnen we  knieschotten, tussen muren en extra zolders maken. Het afwerken van kozijnen vaak kunststof kozijnen doen we ook weer met kunststof. Dit zijn profielen die we tegen het kozijn aan maken.