Ga naar de inhoud

KBAV doet ook nog timmerwerk. Zoals het plaatsen van dakramen, binnen afwerking, verbouwing van uw huis of zolder. Kunststof kozijnen kunt bij ons ook bestellen, wij komen ze dan inmeten en later plaatsen.

Onze kunststof kozijnen zijn zowel met of zonder houtnerf structuur en in bijna alle Ral kleuren te verkrijgen. Al onze kozijnen worden standaard met HR++ glas voorzien. Omdat smaken verschillen kunnen wij 2 soorten profielen leveren, namelijk: Het vlakke profiel en het verdiepte profiel.

Voordelen van kunststof.

  • Duurzaam: Kunststof kozijnen gaan naar verwachting langer dan 50 jaar mee.
  • Onderhoudsarm: Kunststof heeft weinig onderhoud nodig. Gezien de vaak moeilijk bereikbare plaats van een dakkapel is dit een groot voordeel.
  • Kwaliteit: Door de goede kwaliteit die kunststof tegenwoordig heeft, verkleurt deze nauwelijks. Tevens is kunststof een zeer sterk materiaal.
  • Moeilijk ontvlambaar: Doordat kunststof niet gemakkelijk vlam vat is kunststof brandbestendig
  • Uiterlijk: Kunststof is te verkrijgen in bijna alle kleuren en motieven. U kunt er voor kiezen een kunststof dakkapel te nemen die bijna niet van hout te onderscheiden is

Gevelbekeding

Gevelbekleding is een onderdeel van onze werkzaamheden. Meestal gaat dit in combinatie met het plaatsen van kozijnen. Het is immers raadzaam dat als u uw kozijnen laat vervangen, u de aansluitende gevelbekleding ook laat vervangen. bij kunststof kozijnen gebruiken wij Keralit en bij houten kozijnen wordt er gebruik gemaakt van hardhouten rabat delen. Indien u iets anders wenst kan dit natuurlijk ook. In ons bezoek zullen wij u aangeven wat bij uw huis de beste optie’s zijn.

Dakramen

dakramen kunnen zowel in hout als in kunststof geplaatst worden.

Kunststof dakramen zijn onderhoudsarm, alleen in wit leverbaar. Het dakraam scharniert in het midden en kan 180 graden rond zijn as draaien. Dakraam is voorzien van Hr++ beglazing. Kunststof dakramen hebben een moderne uitstraling en zijn zeer duurzaam. Houten dakramen functioneren hetzelfde als kunststof dakramen, alleen gaan ze minder lang mee. Voordeel is wel dat je houten dakramen altijd in een des gewenste kleur kan schilderen.

Voor meer informatie kunt u kijken op velux.nl

Binnenafwerking,

De binnenafwerking van bijvoorbeeld dakkapellen, gebeurt met gipsplaten, mdf en kunststof. Alles tussen de balken wordt gegipst zoals de zijkant en plafon. Verder werken wij af met een mdf lijst. Ook de kozijnen hebben binnenafwerking, dit gaat meestal in overleg met de klant. We kunnen met mdf afwerken maar ook met kunststof afwerking. Dat past goed bij de kunststofkozijnen.

Zolderverbouwing,

Verder kunnen we ook de zolder verbouwen. Denkt u hier eens aan 1 of 2 extra kamers op zolder , of een extra zolder met bijvoorbeeld een vlizo trap Een washok met een ketel ruimte. een knieschot laten plaatsen, zo dat u nog meer kunt opruimen. een knieschot is afscheiding onder het dakkapel. Meestal is dat een verloren hoek. Ja we hebben er al in verschillende soorten en maten gehad.

Huis en bedrijfspand renovatie,

Een heel huis renoveren van binnen en van buiten? Dat kan. Door middel van een uitbouw, serre, nokverhoging, enz. Ook het vervangen van gevelbekleding of het nieuw aanbrengen van gevelbekleding. Wat hebben we daar in allemaal gedaan? Bijvoorbeeld: een garage nieuwe uiterlijk gegeven door nieuwe aluminium platen voor de ruiten te maken. Een woonboot op nieuw op gebouwd en nieuwe kozijnen er bij in gezet. De bedrijfsrestaurant van hoofddorp helemaal bekleed met Accoya hout. Op een schooldak een houten overstek gemaakt van red ceder. En een oud herenhuis vanbinnen gesloopt en weer opgebouwd tot kantoor ruimte. Dit allemaal doen wij in samen werking met bijvoorbeeld architecten, loodgieters, elektriciens en schilders.